Welcome visitor you can log in or create an account

Veel mensen uit Schinveld en omstreken en zelfs uit de verre omgeving kwamen in de jaren 80 en 90 elk weekend naar Schinveld. Discotheek Meetpoint was toen een trendy uitgaansgelegenheid waar velen nu nog steeds goede herinneringen aan hebben. Er werd gedanst op WHAM! en Madonna, meegezongen met Andre Hazes, gepraat en gelachen  en menig biertje of colaatje gedronken met vrienden en bekenden. Menige relaties zijn hier begonnen. Sommige helaas ook gesneuveld. Echter de meesten mensen die er kwamen hebben er een geweldige tijd gehad.

De discotheek van toen lijkt van buiten nog steeds hetzelfde, maar is van binnen omgetoverd tot een mooie en sfeervolle feestlocatie. 

De ruimte kan worden aangepast aan de grootte van uw gezelschap en er is een splinternieuwe, professionele keuken aanwezig. We hebben een uitstekende muziekinstallatie en een groot projectiescherm, dat u indien gewenst kunt gebruiken bij uw presentaties.

Op 1 februari 2018 heeft de familie Verhagen Feestzaal Meetpoint overgenomen, de sfeervolle zaal blijft gehandhaafd, het café verdween. Op 30 mei 2018 opende zij in de café ruimte Restaurant Meetpoint, een klein modern, toch gezellig Restaurant waar enkel en alleen gewerktwordt met producten uit Limburg.

 

Feestzaal Meetpoint 

Een mooie locatie voor elke gelegenheid