Welcome visitor you can log in or create an account

Wij geloven in prettige en duurzame samenwerkingen, wij zijn dan ook blij dat wij met de volgende partijen kunnen samenwerken!

 

 

Image result for imkerij beeing pure

BEEing Pure is gestart door Kenny Essers (Maastricht, 1984), een van de jongste professionele imkers van Nederland. Tijdens zijn opleiding tot herborist, waar hij leerde over de geneeskrachtige eigenschappen van planten, ontdekte hij zijn fascinatie voor bijen. “Hoe duizenden bijen als één superorganisme samenwerken om hun doel te bereiken, blijft ongelofelijk”, zegt Kenny.

https://www.beeingpure.nl/ 

Related image

Als onafhankelijke familiebrouwerij genieten we al sinds 1825 van onze vrijheid. De vrijheid om onze eigen koers te varen en alleen te doen wat goed voelt. De vrijheid om de smaak van bier niet af te vlakken, maar te verrijken en continu te zoeken naar vernieuwende smaken. Die vrijheid ervaren wij al 8 generaties en dat proef je terug in onze 16 speciaalbieren.

https://www.gulpener.nl/  

 

Image result for bitter n zoet schinveld

http://bitter-n-zoet-chocolaterie.business.site/  
Image result for ijscoland schinveld www.ijscoland.nl/  
Image result for bakkerij pieters oirsbeek https://www.bakkerij-pieters.nl/  
 Image result for wijndomein steenberg epen  

DOMEIN STEENBERG te Epen

Steenberg. Om verwarring te voorkomen, de naam heeft helemaal niets te maken met de bergen mijnsteen die op verschillende plaatsen in Limburg nog getuigen van de voormalige kolenwinning. De naam Steenberg verwijst naar de bodemgesteldheid van het perceel op de flanken van één van de mooiste heuvels in Zuid-Limburg. Die bodem is bedekt met silex. Een vuursteen overigens die in de Steentijd al vanuit dit gebied geëxporteerd werd vanwege zijn uitstekende kwaliteit. Die vuursteenlaag slaat overdag warmte op en daar profiteren de planten ‘s nachts van.

 

http://domeinsteenberg.nl/ 

Image result for pasta pura

 Pasta Pura staat voor smaak in de zuiverste vorm. Wij maken enkel gebruik van ingrediënten die bijdragen aan een gezonde en verantwoorde leefstijl. Het streekproduct Kollenberger Spelt en de graansoorten Gerst, Kamut en Teff zijn hier goede voorbeelden van. Deze graansoorten leveren essentiële voedingstoffen die passen in ieders voedingspatroon.

 

https://www.pastapura.nl/  

 Image result for blanche dael  

Welkom bij de ambachtelijke koffiebranderij en theepakkerij van Limburg. Sinds 1878 brandt Maison Blanche Dael verse koffie en heeft het bedrijf zich daarnaast gespecialiseerd in theespecialiteiten en een ruim assortiment aan accessoires.

Blanche Dael kenmerkt zich door haar ambacht en nostalgische karakter. vanuit de winkel in Maastricht kunnen particulieren koffie voelen, ruiken en proeven, maar ook schenken de betere horecazaken van Zuid-Nederland een heerlijk vertrouwde kop koffie of thee.

 

www.blanchedael.nl  

 Related image

 Als onafhankelijke werkmaatschappij continueert Verbunt Wijnkopers haar activiteiten op de Nederlandse markt en heeft de ambitie zich verder te ontwikkelen als een moderne en professionele, merk gerichte organisatie met een consistente marketing gerichte strategie. De organisatie kan, met de modernisering van o.a. logistiek, automatisering en digitale communicatie en promotie nog beter inspelen op de razendsnelle maatschappelijke ontwikkelingen.

 

www.verbunt.nl  

 Image result for puur van de wall

 Wij boeren biologisch vanaf 1975. Toen was dit nog niet gewoon. Eerst teelden wij alleen groenten, nu ook appels, peren en ander fruit. En wij 'stoken' op ambachtelijke wijze traditionele Limburgse stroop. Fruit, groenten, drie soorten stroop, aangevuld met aanverwante producten, worden al jaren in onze boerderijwinkel verkocht en in een brengroute rond Maastricht uitgeleverd. Puurvandewall bevat kernachtige informatie voor snelle zoekers. Tevens voor een rustig moment breder uitgetekende achtergrondverhalen.
Wij hopen dat puurvandewall in de smaak valt en contact meer dan toevallig of incidenteel zal zijn.

Maria, Mart, Magiel Vandewall 

 

http://www.puurvandewall.nl/  

 Image result for de planck wijn

Als modern, professioneel wijnbouwbedrijf maakt Wijndomein De Planck gebruik van de nieuwste kennis en technologieën. Puur vakmanschap, gecombineerd met liefde een toewijding.

Ons doel: de groeiende reputatie van Limburgse wijnen een verdere stimulans geven. En dat werkt; onze wijnen winnen regelmatig prijzen!

De inspirerende omgeving van het Limburgse heuvellandschap maakt van ons Wijndomein ook een perfecte locatie voor een huwelijk of jubileum, vergaderingen en conferenties. Letterlijk blikverruimend!

 http://www.wijndomeindeplanck.nl/